Yritys Palvelut Yhteystiedot Asiakkaitamme
 
Ameko Oy
 
 
   
 
 

Tarjoamme suunnittelu-, konepaja- ja asennuspalveluja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Vahvuutemme on ”avaimet käteen” – toimitus eli kokonaispaketti sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Pääasiallisesti suunnittelemme teräsrakenteita paperiteollisuudelle, joko suoraan asiakkaalle tai alihankintana. Käytössämme on AutoCAD-ohjelmisto.

Tuotantotilamme ovat asianmukaiset ja nykyajan vaatimukset täyttäviä. Konepajallamme syntyvät teräsrakenteet ja oheislaitteet puunjalostus-teollisuudelle, kuten erilaiset
runko-, kannatin- ja hoitotasorakenteet sekä altaat, putkistot ja säiliöt, nosto- ja kappaleenkäsittelylaitteidemme mahdollistaessa laajapintaisten ja raskaidenkin rakenteiden valmistuksen.
Monipuolisen konekannan avulla valmistamme koneistetut tuotteet ja korjaamme erilaiset koneet sekä laitteet.

Olemme erikoistuneet kemiallisen ja mekaanisen metsäteollisuuden asennuspalveluihin käsittäen kone-, laite- ja putkistoasennukset, huolto- ja korjaustoiminnan sekä erilaiset mittaukset.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä vahva laite- ja olosuhdetuntemus takaavat asiakkaalle nopean, joustavan ja varman toimituksen laadusta tinkimättä.